2008. október 16., csütörtök

Az ügyvédnél

Hát igen....erről van mit mesélnem:))))
Egészen a hét elejéig úgy volt megvan az ügyvédünk, aztán az utolsó percbe már mire nekünk nagyon fontos lett a ház megvásárlása, bejelentette, hogy sajnos most a héten biztos nem ér rá, a jövőhéten még nem tudja. Kész végeztünk vele, ennyi volt. Aztán anyósom segítségével aki az ő ügyvédjük a másik lakásvásárláshoz elvállalta a mi ügyünket is. Már az első napokban érezhető volt hogy sokkal talpra esetebb mint a másik lett volna. A másik azt várta tőlünk hogy minden papírt szerezzünk be, és ha megvan a szerződés, akkor majd mi járjunk el a földhivatali ügyek intézéséhez mert ő nem vállalja mivel komárom megyébe tartozunk. Hát gondoltam ez így szokás, de a másik ügyvédnő azt mondta hogy ő kikérte volna a tulajdoni lapot, most máraztán tök mindegy, mert kikértük. Jah és ő érdekes módon eljár az ügyünkben a földhivatalnál, hát ez érdekes nem?
Na közben ugye a tartozás lekérése miatt fel kellett venni egy nap 10-szer a kapcsolatot a hitelt kölcsönző társasággal, az se volt egy egyszerű dolog, az uccsó percben meglett a tartozás végösszege is, hát mondom ez hihetetlen!!!!:))))
Szerdán végre aláírhatjuk a papírt, igenám, de kell hozzá mindkét eladó, és hát ők együtt nem akarnak megjelenni családi okok miatt, ezért kétszerre kellett megszerveznünk a találkozót az ügyvédnővel:))) Szerdán aláírta a nő a papírokat megszerveztük a találkozót!
Aztán ugye csütörtökön meg a férfit kellett felhoznia Sárisápról az apósomnak Budapest másik végébe. De ez nem volt olyan sima ügy, mert miközben apósom lement a férfiért, ledöglött a kocsija, na mondom ezt nem hiszem el!!!!! Szerencsére ott volt az én autóm, úgyhogy ezt az akadályt is megoldottuk!!!! Mindig akadályok gördülnek elénk, de nem adjuk fel!!!!!! Most már a ház a miénk, mindkettő aláírta éljjjen éljjjen!!!!!

Nincsenek megjegyzések: